Ured uredu – hibridna radionica / neformalna edukacija

Ured uredu – hibridna radionica / neformalna edukacija

Pučko otvoreno učilište Osijek u suradnji s tvrtkom Opt in consulting organizira hibridnu radionicu / neformalnu edukaciju pod nazivom Ured uredu koja će se odvijati uživo u učionici i on line. Voditelj je Nandino Lončar iz Opt in consulting tvrtke, a namijenjena je voditeljicama / voditeljima ureda, poslovnim tajnicama / tajnicima, administratorima i koordinatorima. Sastavljena je od 6 modula od kojih je svaki u trajanju od 2 sata.

Ured uredu za prvu generaciju polaznika održat će se od 12. do 14. svibnja 2021. godine u informatičkom kabinetu Pučkog otvorenog učilišta Osijek, , ali i putem ON LINE platforme. Cijena programa iznosi 1290.00 kuna po polazniku i plativa je u dvije rate.

Sadržaj:

a) Upravljanje uredom (uloge, zadaci i ciljevi voditelja ureda; poslovni procesi; organizacijska kultura; osnove radnog prava; opći izgled radnog mjesta; koordiniranje s vanjskim suradnicima)

b) Poslovna komunikacija (važnost komunikacije; komunikacijske vještine; davanje i primanje povratne informacije; verbalna i neverbalna komunikacija)

c) Upravljanje dokumentacijom (pisanje dopisa; sastavljanje ugovora; vođenje uredskih registara; vođenje dugotrajne imovine i sitnog inventara; vođenje putnih naloga)

d) Osnove GDPR-a (što se sve može smatrati osobnim podacima; koje osobne podatke smijemo koristiti i na koji način; kada i kako koristiti privolu; GDPR u digitalnom marketingu)

e) Logistička podrška (organizacija poslovnog puta; planiranje i provedba team buildinga; prezentacijske vještine; recepcijski poslovi; doček stranaka)

f) Upravljanje vremenom, stresom i konfliktima (efikasno upravljanje vremenom; sposobnost određivanja prioriteta; rješavanje problema; upravljanje odnosima)

 

Prijave: opt.in.cons@gmail.com.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart