Pripreme za IELTS

Zašto baš IELTS?

IELTS – International English Language Testing System – test je koji služi za ocjenjivanje svih jezičnih vještina na engleskom jeziku – slušanja, čitanja, pisanja i govorenja.

Jedan je od najpoznatijih i ujedno najpopularnijih testova u svijetu, razvijen od strane vodećih svjetskih stručnjaka za procjenu razine znanja engleskog jezika. Rezultati testa vrijede 2 godine.

Bilo da trebate dokaz o znanju engleskog jezika za zaposlenje ili studiranje u drugoj državi, želite promaknuće ili bolji posao, IELTS prihvaća više od 11.000 organizacija u preko 140 država te vam na taj način osigurava mogućnost rada i života u engleskoj govornoj sredini bilo gdje u svijetu.

IELTS je usklađen sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (ZEROJ) kojeg je uspostavilo Vijeće Europe te se stoga koristi unutar zemalja EU.

ZEROJ stupanjIELTS bodovi – (band score)
A2 – temeljni stupanj / waystage user3.5-4.0
B1 – prijelazni stupanj / treshold user4.5-5.0
B2 – samostalni govornik/ independent user5.5-6.5
C1 – napredni govornik /competent user7.0-7.5
C2 – vrsni govornik / good user8.5-9.0

PRIPREMA za polaganje ispita u Učilištu

Dvomjesečna priprema sastoji se od 35 nastavnih sati i obuhvaća rad na svim jezičnim vještinama uz iskusnog profesora.

Simulacijski testovi iz udžbenika vodećih renomiranih izdavača (Cambridge, Oxford) pomoći će ti da stekneš rutinu u rješavanju zadataka što jamči izvrstan uspjeh na ispitu.

Nastava se, uz onu redovnu – u učionici, može održavati i ONLINE, a termine za nastavu biraš skladu sa svojim svakodnevnim obavezama.

INFO:

Broj nastavnih sati: 35 sati. Održavanje nastave je dva puta tjedno po dva školska sata.
Cijena tečaja: 3.000,00 kn.
Napomena: udžbenik nije uračunat u cijenu.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart