Kinderštube – radionice za djecu na njemačkom

Kinderštube – radionice za djecu na njemačkom

KINDERŠTUBE! 🙂
Pučko otvoreno učilište Osijek organizira potpuno zaigrane radionice učenja njemačkog jezika i kulture koje će se održavati svake subote od 10.00 do 11.30 sati, počevši od 2. travnja. Radionice su osmišljene kako bi djeca stekla osjećaj i ljubav prema njemačkom jeziku, a najljepše i najlakše se uči kroz igru i male pomagače.
Naime… kroz sve radionice naše polaznike vodi „Pamuckl“, stvorenje koje je nastalo u mašti spisateljice Ellis Kaut, 60-tih godina u Bavarskoj. Izvorno je „Pumuckl“ bio glavni lik radijske emisije, no kasnije je dobio glavnu ulogu u animiranom filmu. On je mali pomoćnik majstoru Eder. Poput nestašnog dječaka upada u razne zgode.
No, na našim radionicama „Pumuckl“ je u ulozi učitelja i s djecom prolazi kroz najveća govorna područja njemačkog jezika, a to su Njemačka, Austrija i Švicarska. S njima u prvih devet radionica putuje najljepšim pokrajinama, obiđe najpoznatije znamenitosti, uči o zastavama, priprema nacionalna jela u učioničkoj kuhinji i glavni je lik u prikazima epizoda „Pumuckl“ na platnu. Posljednje dvije radionice zaokružit će ciklus s izradom sapuna i posjetu zoološkom vrtu. Naravno, sve se održava na njemačkom jeziku.
Radionice su namijenjene djeci predškolske dobi starosti od 6.5 godina i više, te osnovnoškolcima uzrasti do 4. razreda. Zainteresirani roditelji djecu mogu upisati na ciklus od 11 radionica po cijeni od 900,00 kuna ili pojedinačno po cijeni od 100,00 kuna po radionici. Ciklus je moguće platiti u 3 rate. Svi zainteresirani neka se jave na e-mail: skola-stranih-jezika@pucko-uciliste.hr.
Još jednom, start ciklusa je 2. travnja, a završetak sredinom lipnja. Radionice će se održavati u prostorima Učilišta subotom od 10.00 do 11.30 sati.
Omogućite djeci da uplove u jednu neobičnu, zaigranu i veselu avanturu s učiteljicom Megi! 🙂

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart