Engleski u vrtićima

Engleski u vrtićima

Pučko otvoreno učilište Osijek, ustanova s dugogodišnjom tradicijom izvođenja nastave učenja engleskog jezika za sve dobne skupine, ove se godine vraća u prostorije vrtića gdje će biti organizirana nastava za djecu uzrasta pet i šest godina, odnosno za djecu dvije i godinu dana prije škole. Zbog iskorištenosti kapaciteta, nastava se neće odvijati u svim vrtićima nego u njih devet: Josipovac, Sunčica, Pčelica, Jaglenac, Mak, Stribor, Maslačak, Krijesnica i Kosjenka i izvodit će se dva puta tjedno u terminima između 14.00 i 16.30 sati.
👉 Cijena školarine za cijelu školsku godinu je 1.100,00 kuna, a plativa je isključivo u mjesečnim obrocima: prvi 300,00 kuna, a ostalih sedam po 115,00 kuna. Tijekom upisa i prve uplate, polaznici će dobiti udžbenik, godišnju iskaznicu za knjižnicu te ulaznicu za dvije predstave u dječjem kazalištu. Detaljnije prezentiranje koncepta poticanja učenja stranog jezika, poticanja čitanja i razvijanja osjećaja za kulturu održat će se uskoro. Također, za svu djecu vrtića u kojima se nastava neće održavati, osigurat ćemo alternativnu lokaciju i objaviti ju tijekom sljedećeg tjedna.
✍️Upisi su u tijeku, a upisati se možete javljanjem odgajateljici iz skupine u koju vaše dijete ide, putem e-maila: skola-stranih-jezika@pucko-uciliste.hr ili na telefon 031/212-808 u popodnevnom terminu.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart