Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina: Ja projektolovac // radionica

Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina: Ja projektolovac // radionica

U ponedjeljak, 18. siječnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Osijek, u učionici broj 7., održat će se peta Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina na temu Ja projektolovac. Radionicu će održati izv.prof.dr.sc. Dražen Ćućić koji je nositelj kolegija i voditelj programa cjeloživotnog obrazovanja „Upravljanje projektnim ciklusom“ na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

U okviru radionice „Ja projektolovac “ izv.prof.dr.sc. Dražen Ćućić upoznat će polaznice i polaznike s načinom funkcioniranja Europske unije, mogućnostima financiranja projekata iz EU izvora i nacionalnih i/ili lokalnih izvora te kako pripremiti projektni prijedlog i provoditi projekt.

Predavanje i radionica su b e s p l a t n i za sve i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na e-mail: drazen.cucic@gmail.com ili ravnatelj@pucko-uciliste.hr. Broj osoba je ograničen na 8 i prijave se zatvaraju onog trenutka kada se skupi maksimalan broj prijavljenih.

O mjenjačnici…
Pučko otvoreno učilište Osijek pokreće program u kojem besplatno ustupa na korištenje prostor / učionicu u jednom petosatnom (maksimalno) terminu svakome tko želi nekoga nešto naučiti ili napraviti uvertiru u određeno učenje / edukaciju. Cilj programa “Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina” je potaknuti ljude da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, razmjene svoje vještine s nekim i nauče nove te tako s manje strepnje dočekaju budućnost i “novo normalno”. Želja je okupiti predavače / profesore / mentore / poduzetnike koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme s ciljem kako bi studente, nezaposlene, zaposlene i druge zainteresirane naučili nekim novim stvarima, znanjima i vještinama ili ih potakli da se dodatno educiraju ili razvijaju na određenom polju.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart