BUMV: Od kupovine franšize do poslovne Mona Lise // predavanje i radionica

BUMV: Od kupovine franšize do poslovne Mona Lise // predavanje i radionica

U ponedjeljak, 11. siječnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Osijek, u učionici broj 7., održat će se četvrta Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina na temu Od kupovine franšize do poslovne Mona Lise. Predavanje i radionicu održat će kreativni, uspješni i poduzetni tandem Dora Radl Ćućić i Ljubica Stantić, profesorice, predavačice i poduzetnice iza kojih su mnogi realizirani projekti. Najpoznatiji su svakako Malac genijalac i Pobjedničko učenje, dvije odlično implementirane franšize s područja obrazovanja. Upravo na tim primjerima, na metodologiji izrade poslovnog plana i načina vođenja tih franšiza, bazirat će se predavanje i radionica.

Osim toga, ideja je kroz nekoliko sati predstaviti zainteresiranima način na koji funkcioniraju franšize, kako se kupuju prava, kako najbolje izabrati franšizu, na što posebno obratiti pažnju i kako u konačnici uspješno realizirati zamišljeno.

Predavanje i radionica su b e s p l a t n i za sve i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na e-mail: pobjednickoucenje.hr@gmail.com. Broj osoba je ograničen na 8 i prijave se zatvaraju onog trenutka kada se skupi maksimalan broj prijavljenih.

O mjenjačnici…
Pučko otvoreno učilište Osijek pokreće program u kojem besplatno ustupa na korištenje prostor / učionicu u jednom petosatnom (maksimalno) terminu svakome tko želi nekoga nešto naučiti ili napraviti uvertiru u određeno učenje / edukaciju. Cilj programa “Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina” je potaknuti ljude da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, razmjene svoje vještine s nekim i nauče nove te tako s manje strepnje dočekaju budućnost i “novo normalno”. Želja je okupiti predavače / profesore / mentore / poduzetnike koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme s ciljem kako bi studente, nezaposlene, zaposlene i druge zainteresirane naučili nekim novim stvarima, znanjima i vještinama ili ih potakli da se dodatno educiraju ili razvijaju na određenom polju.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart