NEKRETNINE NA TRŽIŠTU/ŠTO O TOME TREBA ZNATI?: predavanje & radionica // Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

NEKRETNINE NA TRŽIŠTU/ŠTO O TOME TREBA ZNATI?: predavanje & radionica // Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

U srijedu, 16. prosinca s početkom u 10:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Osijek, u učionici broj 7., održat će se treća Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina na temu Nekretnine na tržištu / što o tome treba znati? Predavanje i radionicu održat će ing. građevinarstva Đorđe Balić, vrsni stručnjak čija je specijalnost procjene vrijednosti nekretnina, upravni postupak, procjena vrijednosti nekretnina u postupku povrata imovine. Uz njega, radionicu i predavanje vodit će građevinski vještak i procjenitelj mr.sc. Tihomir Štefić, mag. ing.aedif.

Ideja je kroz nekoliko sati predstaviti zainteresiranima način na koji funkcionira tržište nekretnina te na što obratiti pažnju pri kupnji ili prodaji nekretnina. Uz navedeno, prisutni će imati priliku saznati kako funkcionira posao procjenitelja nekretnina, kako funkcionira posao trgovca nekretninama i kojim načinima povećati relevantnost i uspješnost u poslu s nekretninama. Predavači će govoriti i o zakonskim okvirima u gradnji, vlasništvu i drugim stvarnim pravima.

Predavanje i radionica su b e s p l a t n i za sve i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na e-mail: balic.djordje@gmail.com ili ravnatelj@pucko-uciliste.hr. Broj osoba je ograničen na 8 i prijave se zatvaraju onog trenutka kada se skupi maksimalan broj prijavljenih.

O mjenjačnici…
Pučko otvoreno učilište Osijek pokreće program u kojem besplatno ustupa na korištenje prostor / učionicu u jednom petosatnom (maksimalno) terminu svakome tko želi nekoga nešto naučiti ili napraviti uvertiru u određeno učenje / edukaciju. Cilj programa “Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina” je potaknuti ljude da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, razmjene svoje vještine s nekim i nauče nove te tako s manje strepnje dočekaju budućnost i “novo normalno”. Želja je okupiti predavače / profesore / mentore / poduzetnike koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme s ciljem kako bi studente, nezaposlene, zaposlene i druge zainteresirane naučili nekim novim stvarima, znanjima i vještinama ili ih potakli da se dodatno educiraju ili razvijaju na određenom polju.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart