RAZVOJEM KREATIVNOSTI RAZVIJAJTE KREATIVNO I ANALITIČKO RAZMIŠLJANJE: predavanje & radionica // Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

RAZVOJEM KREATIVNOSTI RAZVIJAJTE KREATIVNO I ANALITIČKO RAZMIŠLJANJE: predavanje & radionica // Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

U utorak, 8. prosinca s početkom u 10:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Osijek, u učionici broj 9., održat će se druga Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina na temu Razvojem kreativnosti razvijajte kreativno i analitičko razmišljanje. Predavanje i radionicu održat će jedan od nositelja pozitivnih promjena na području poduzetništva i razvoja IT-a u gradu, propovjednik poštivanja osobnih i društvenih sloboda, mr. Boris Rauš, suvlasnik i suosnivač Bamboo laba, jedne od 100 najuspješnijih IT tvrtki u Hrvatskoj.

Ideja je da kroz nekoliko školskih sati s pauzama i uz držanje svih epidemioloških mjera, predavač zainteresiranima predstavi koncept potrebitosti razvijanja kreativnosti koje generira razvijanje kreativnog i analitičkog razmišljanja. Takvim pristupom rješavanju problema ili pri osmišljavanju, vođenju projekata / posla / upravljanja ljudima raste efektivnost, ali i zadovoljstvo svih dionika uključenih u neki od procesa. Govorit će se o kritičkom razmišljanju, emocionalnoj inteligenciji, rješavanju problema, upravljanju stresom i svim onim stvarima koje vam mogu olakšati poslovnu svakodnevicu. Ovo predavanje i radionica svojevrsni su uvod u Soft skill akademiju, obrazovni projekt u suradnji Učilišta i Bamboo laba koji starta u siječnju, a o kojem će se više govoriti kasnije.

Predavanje i radionica su b e s p l a t n i za sve i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na e-mail: boris.raus@bamboolab.eu ili ravnatelj@pucko-uciliste.hr. Broj osoba je ograničen na 8 i prijave se zatvaraju onog trenutka kada se skupi maksimalan broj prijavljenih.

O mjenjačnici…
Pučko otvoreno učilište Osijek pokreće program u kojem besplatno ustupa na korištenje prostor / učionicu u jednom petosatnom (maksimalno) terminu svakome tko želi nekoga nešto naučiti ili napraviti uvertiru u određeno učenje / edukaciju. Cilj programa “Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina” je potaknuti ljude da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, razmjene svoje vještine s nekim i nauče nove te tako s manje strepnje dočekaju budućnost i “novo normalno”. Želja je okupiti predavače / profesore / mentore / poduzetnike koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme s ciljem kako bi studente, nezaposlene, zaposlene i druge zainteresirane naučili nekim novim stvarima, znanjima i vještinama ili ih potakli da se dodatno educiraju ili razvijaju na određenom polju.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart