Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

Pučko otvoreno učilište Osijek pokreće program u kojem besplatno ustupa na korištenje prostor / učionicu u jednom petosatnom (maksimalno) terminu svakome tko želi nekoga nešto naučiti ili napraviti uvertiru u određeno učenje / edukaciju. Cilj programa “Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina” je potaknuti ljude da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, razmjene svoje vještine s nekim i nauče nove te tako s manje strepnje dočekaju budućnost i “novo normalno”. Želja je okupiti predavače / profesore / mentore / poduzetnike koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme s ciljem kako bi studente, nezaposlene, zaposlene i druge zainteresirane naučili nekim novim stvarima, znanjima i vještinama ili ih potakli da se dodatno educiraju ili razvijaju na određenom polju.

Ususret neizvjesnoj budućnosti potrebno je pronaći motivaciju za uključiti se i napraviti karijerne promjene, a nizom ovakvih radionica / predavanja tu je potragu moguće olakšati. Također, moguće je razviti i nove poslovne i slične odnose. Svi se suočavamo s nečim nepoznatim i kako bi se lakše nosili s tim potrebno je solidarizirati se i ne klonuti u nastojanjima da budućnost bude što bolja, sigurnija i uspješnija.

Ako imate želju uključiti se, javite se na e-mail: ravnatelj@pucko-uciliste.hr ili porukom u inbox stranice. Prva „mjenjačnica“ planira se održati krajem studenog, a od danas je moguće ponuditi radionicu / predavanje koje bi držali zajedno s terminom kada bi to činili. Dostupni termini su od ponedjeljka do petak od 9 do 14 sati. Učilište ustupa besplatni prostor, podršku u promociji i prikupljanju polaznika te svakoj predavačici / predavaču dodjeljuje internu potvrdu o sudjelovanju.

Marin Seleš, mag. informatolog
Pučko otvoreno učilište Osijek
Ravnatelj
091 2520 482; 031 212 806
ravnatelj@pucko-uciliste.hr
Lorenza Jagera 6, Osijek

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart