Vrtićki engleski – Nastava(k) Online

Vrtićki engleski – Nastava(k) Online

Dragi roditelji!

U okviru provođenja mjera zaštite od korona virusa (Covid-19), program učenja engleskog jezika za predškolce u prostorijama vrtićima ne održava se i neće se održati do kraja. S obzirom na situaciju na koju nitko nije mogao utjecati, a želju mnoge djece i roditelja da se nastava održi do kraja, Pučko otvoreno učilište Osijek oformilo je online nastavu i sve gradivo / sadržaj bit će sproveden do kraja u online obliku. Interaktivne video lekcije bit će objavljivane svakog četvrtka u 17.00 sati vrtićka starija (B grupa) i 18.00 sati vrtićka mlađa (A grupa) na web stranici www.pouos-onlinenastava.eu i tamo će ostati određeni period da svatko stigne proći gradivo. Start online nastave je 9. travnja 2020. godine.

Svi polaznici koji su platili cjelokupan iznos programa mogu se od ponedjeljka 6. travnja javiti porukom na FB stranicu Pučkog otvorenog učilišta Osijek, na e-mail pou.osijek@gmail.com ili porukom na broj mobitela 099 2520 480 gdje će dobiti jedinstveno korisničko ime i lozinku za pristup sadržaju na spomenutoj web stranici. Svi polaznici koji plaćaju na rate, a žele nastaviti plaćati i slušati nastavu, mogu učiniti isto.

Ukratko:

  1. Kontaktirajte nas porukom na FB @puckoosijek, e- mail pou.osijek@gmail.com ili porukom na broj mobitela 099 2520 480 kako bi dobili pristupne podatke
  2. Ulogirajte se na web stranicu www.pouos-onlinenastava.eu
  3. Svakog četvrtka učite novoobjavljene video lekcije

Marin Seleš, ravnatelj

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart