Neformalna edukacija: Javno medijski nastup – vještina govorništva

Neformalna edukacija: Javno medijski nastup – vještina govorništva

Zbog sve veće masovnosti medija te raznih platformi javnog oglašavanja, komunikacija i govorništvo postaju jedna od najtraženijih osobina. Neformalna edukacija “Javno medijski nastup – vještina govorništva” u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Osijek i PR agencije Marin Media održavat će se kroz četiri dana po tri sata, a prva generacija starta u periodu od 22. do 25. siječnja 2020. godine. Sadržavat će uvodni, teorijski dio, vježbe disanja i opuštanja, zatim radionicu kreativnog pisanja i upoznavanja, kreativnu radionicu fokusa i opuštanja mišića te na kraju završno izlaganje polaznika koji će izlagati svoj napisani tekst u periodu od tri minute.

Neformalnu edukaciju “Javno medijski nastup – vještina govorništva” vodit će mag. cult. Marin Bilandžić, novinar i urednik s višegodišnjim iskustvom rada na HRT Radio Osijek i Laganini FM Osijek, voditelj brojnih manifestacija, konferencija i kao i koordinator osoba zaduženih za prezentacije na istim događanjima.

Cijena ove neformalna edukacije iznosi 1.500,00 kn po osobi. Minimalni broj polaznika je 4, a maksimalni predviđeni broj polaznika po programu je 10.

Prijaviti se možete na e-mail: marin.bilandzic@gmail.com ili ravnatelj@pucko-uciliste.hr

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart