Modul vizualne komunikacije

Grafičko oblikovanje računalom

 Edukacija u novoopremljenoj učinioci.

Cijena edukacije iznosi 4.500,00 kn ako se plaća na 3 rate ili 4.100,00 kn odjednom, a minimalan broj polaznika je 6. Program traje 72 školska sata (2-3 puta tjedno, 3 školska sata po predavanju).

Uvjeti upisa su osnove poznavanja rada na računalu,osnove poznavanja engleskog jezika, a program je namijenjen polaznicima od srednjoškolskog uzrasta nadalje.

Završetkom edukacije polaznik će steći znanja o osnovnim pojmovima računalne grafike, osnove tipografije, razvijanje logotipa, osnove vizualnog identiteta, upoznavanje i razradu knjige standarda, komercijalnu i alternativnu upotrebu dizajna.

Edukacija će se odvijati na 3 softwarea:

Affinity photo – obrada slike na računalu

Polaznik će steći vještine retuširanja fotografije, izrađivanje montaže, apliciranje raznih efekata na fotografiju, uređivanje teksta, korekcija boja i tonova digitalne fotografije, upotreba filtera

Affinity publisher – prijelom stranica i priprema za tisak

Polaznik će korištenjem programa naučiti izvršiti prijelom svih vrsta publikacija koja su namijenjene za tiskano i/ili digitalno izdanje, koristiti profile boja, kreirati složene publikacije, podešavati razne parametre pri izradi PostScript dokumenata te ih detaljno kontrolirazi izradom PDF-a.

Affinity designer – grafičko crtanje

Polaznik će steći znanje  pravljenja logotipa, brošura, oglasa, plakata, sustava akreditacija, vektorskih ilustracija i bilo kojih drugih  dizajnerskih rješenja namijenjenih za tisak, elektroničko izdavaštvo ili web.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: tomislav@nanolab.hr.

3D modeliranje

Edukacija u učionici.

Cijena edukacije za plaćanje odjednom iznosi 4.100,00 kn, na 3 rate 4.500,00 kna, a minimalan broj polaznika je 5. Program traje 40 školskih sati (2-3 puta tjedno, 3 školska sata po predavanju).

Uvjeti upisa su osnove poznavanja rada na računalu,osnove poznavanja engleskog jezika, a program je namijenjen polaznicima od srednjoškolskog uzrasta nadalje.

Završetkom edukacije, polaznik će naučiti definirati pojmove 3D grafike, razlučiti konekciju računalnog programa sa realnim svijetom, izrađivati 3D modele, izrađivati materijale, izrađivati svjetlosne ambijente, čitati mjere iz računalnog programa, renderirati realnu sliku prostora i modela.

 

Edukacija će se odvijati na 2 softwarea:

Sketchup – 3D modeliranje

Program koji se koristi za širok raspon 3D projekata modeliranja poput arhitekture, interijera, pejzažne arhitekture i dizajna video igara.

Twilight Render – Renderiranje

Fotorealističan 3D rendering sustav za Sketchup.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: tomislav@nanolab.hr.

WordPress guru

Edukacija u učionici.

WordPress je jedna od najpopularnijih platformi za uređivanje web stranica diljem svijeta. Pomoću njega se na web stranicama izmjenjuje sadržaj poput teksta, fotografija, video materijala, zvuka. Samo neke od stranice koje su rađene na WordPress platformi:

The New Yorker
BBC America
The official Star Wars
Sony Music
MTV News
Beyonce
PlayStation
The Walt Disney Company
The Rolling Stones

Mercedes-Benz

Skype
Vogue
U današnje, moderno vrijeme kada su poslovi i radna mjesta vezana uz tehnologiju i rad u online okruženjima, rad u WordPress platformi je danas nešto što si ne smijete priuštiti da ne znate….
1. što je WordPress i njegova radna okolina
2. što su postovi, kako se postavljaju i editiraju
3. što su stranice, kako se postavljaju i editiraju
4. fotogalerije, postavljanje editiranje
5. medija centar (postavljanje video sadržaja)
6. izbornici
7. instaliranje teme
8. izmjene na temi
9. rad sa pluginovima
10. rad sa skočnim prozorima
11. rad sa korisnicima
12. rad sa postavkama

Cijena edukacije iznosi 1.500 kn, a minimalan broj polaznika je 6. Program traje 20 školskih sati (2-3 puta tjedno, 3 školska sata po predavanju).Uvjeti upisa su osnove poznavanja rada na računalu, osnove poznavanja engleskog jezika, a program je namijenjen polaznicima od srednjoškolskog uzrasta nadalje.

Završetkom edukacije polaznik će steći znanja o uređivanju i upravljanju web stranicama na WordPress platformi.

Edukacija će se odvijati na softwareu:

WordPress platforma.

Polaznik će steći vještinu uređivanja, upravljanja i oblikovanja na platformi.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: tomislav@nanolab.hr.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart