Modul digitalni marketing

Community i produkcija sadržaja

Online edukacija.

Cijena edukacije iznosi 2.500,00 kuna ako se uplati odjednom ili 3.000,00 kn ako se plaća na tri rate. Minimalan broj polaznika je 7, maksimalan 10. Uključuje 45 sati nastave + 2 sata individualno sa svakim polaznikom nakon završetka nastave. Individualni sati će biti prilagođeni prema želji polaznika, a mogu biti u obliku dodatne edukacije ili konzultacija. Program kreće u tjednu od 12.10. te će se održavati 2 puta tjedno po 3 sata. 

Ovaj program je namijenjen:

 

 • osobama koje su tek krenule profesionalno baviti društvenim mrežama, nemaju agencijskog iskustva ili imaju tek osnovni nivo znanja bez prijašnjeg iskustva. 
 • poduzetnicima koji žele izgraditi svoju digitalnu prisutnost i dosegnuti ciljanu publiku
 • osobama koje rade in-house marketing
 • studentima koji planiraju karijeru u području digitalnog marketinga.

 

Što ćemo savladati na edukaciji?

 

 • Analizu tržišta, definiranje idealnog kupca te izradu Social Media audita
 • Kako raditi Inbound marketing, postavljanje ciljeva te slušanje i praćenje na društvenim mrežama
 • Storytelling, copywriting te definiranje tona i glasa brenda
 • Najbolje prakse za pisanje bloga 
 • Alate za organizaciju i produkciju sadržaja
 • Postavljanje i mogućnosti Business Managera
 • Facebook (optimizacija stranice, produkcija sadržaja i community)
 • Instagram (optimizacija poslovnog profila, produkcija sadržaja i community)
 • Metrika i analiza na društvenim mrežama
 • Osnove Facebook i Instagram oglašavanja

 

Polaznici će na edukaciji dobiti predloške, checkliste i ostale materijale koje će moći koristiti i po završetku tečaja. Također, prezentacijama će moći uvijek pristupiti putem Google učionice, a s mentoricom komunicirati u privatnoj Facebook grupi samo za polaznike edukacije. 

Po završetku programa polaznik stječe znanja i poznavanje najboljih praksi, samostalno postavlja SM strategiju, vodi društvene mreže i kreira sadržaj prilagođen za svaku platformu, analizira rezultate i prilagođava sadržaj i strategiju u tom smjeru. Polaznik će također biti kompetentan pri prijavljivanju na pozicije za Community i Social Media managera te će primiti diplomu Pučkog učilišta  za uspješno savladanu edukaciju.

Nakon uspješno završene edukacije, online druženje ćemo zaključiti offline druženjem i odlaskom na piće. 🙂 

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: contact@bamboolab.eu .

Facebook i Instagram oglašavanje

Online edukacija.

Cijena edukacije iznosi 800,00 kn, minimalan broj polaznika za pokretanje modula je 5, maksimalan 10. Program ukupno traje 8 sati ( 2 dana po 4 sata).

Ovaj edukacija je namijenjena poduzetnicima koji žele dosegnuti svoje ciljano tržište online, svima koji nemaju iskustva ili imaju tek osnovno znanje u kreiranju oglasa, samoukim oglašivačima, osobama koje rade in-house marketing, osobama koje planiraju početi ili su krenuli u karijeru u digitalnom marketingu i studentima koji planiraju karijeru u digitalu.

Po završetku programa polaznik stječe znanja i vještine o razumijevanju i kreiranju ciljanih skupina, samostalnom postavljanju i optimiziranju oglasa, targetiranju kupaca s relevantnim oglasima o pravom stadiju njihovog puta, provođenju A/B testiranja i analiziranju rezultata, poznavanju najboljih praksi i trikova Facebook Ads stručnjaka.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: contact@bamboolab.eu .

Copy i content writing

Online edukacija.

Cijena edukacije iznosi 800,00 kn, minimalan broj polaznika za pokretanje modula je 5, maksimalan 10. Program ukupno traje 8 sati (2 dana po 4 sata).

Ova edukacija je namijenjena poduzetnicima koji žele izgraditi svoju digitalnu prisutnost i dosegnuti ciljanu publiku, osobama koje rade in-house marketing, osobama koje planiraju početi ili su krenuli u karijeru u digitalnom marketingu, studentima koji planiraju karijeru u digitalu, osobama koje vode blog i promociju na društvenim kanalima za isti.

Po završetku programa polaznik će usvojiti tehniku pisanja koja će pomoći u izgradnji brenda i rezultirati željenom akcijom, pisati slogane, naslove, podnaslove, tijelo teksta i poziv na akciju, prilagoditi pisanje specifičnostima društvenih mreža, pisati mailove koji se otvaraju i čitaju.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: contact@bamboolab.eu .

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart