Voćar - vinogradar

Poslovi za koje se polaznici tijekom trajanja programa trebaju osposobiti su poslovi niže razine složenosti

a u najkraćim crtama mogu se sistematizirati na sljedeći način:
– poslovi kao što su priprema tla za podizanje voćnjaka i vinograda;
– sadnja voćnih i loznih sadnica;
– njega voćki i vinove loze;
– berba plodova;
– skladištenje, razvrstavanje, pakiranje i osnovna dorada ili prerada proizvoda;
– isporuka i prodaja proizvoda.

Po završenom programu polaznici stječu zanimanje voćar – vinogradar

koje se upisuje u radnu knjižicu kao program osposobljavanja.

Osim teorijskih i praktičnih znanja iz područja voćarstva – vinogradarstva nakon dobivanja uvjerenja polaznici će moći svoje proizvode legalno prodavati i baviti se voćarstvom – vinogradarstvom sukladno zakonskim propisima.

Program obuhvaća teorijski dio = 60 sati i praktičan rad = 60 sati

Tečaj se upisuje u e-radnu knjižicu.

Po završetku programa polaznici stječu zanimanje

koje se upisuje u radnju knjižicu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart