Modul za djecu i mlade

WEB DIZAJN ZA GENERACIJU Z: Stariji osnovnoškolci

WEB DIZAJN ZA GENERACIJU Z: Stariji osnovnoškolci

Pučko otvoreno učilište Osijek u suradnji s Nanolabom i u sklopu Škole digitalnih kompetencija, pokreće premijernu edukaciju namijenjenu “Generaciji Z”, generaciji koja će biti nositelj pozitivnih promjena. Svi zainteresirani roditelji / skrbnici djece učenika petog, šestog, sedmog ili osmog razreda mogu prijaviti dijete na ljetnu školu web dizajna koja će se održati od 29. lipnja do 10. srpnja, svakim radnim danom u prijepodnevnom terminu u novoopremljenoj informatičkoj učinioci u Pučkom.

Minimalan broj polaznika za ovakvu edukaciju je 8, a maksimalan 10. Javite nam se i omogućite djetetu konzumiranje novih znanja.

Polaznik će samostalno:

1. Ovladati internet pojmovima; kako internet funkcionira, od čega je infrastruktura sačinjena, sto je server, sto je klijent, sto je FTP, obrada podataka, serviranje podataka, IP adrese, domene.
2. Dizajnirati stranicu; nacrtati web stranicu u grid okruženju, upoznati se osnovnim elementima stranice.
3. Koristiti grafičke programe za dizajn elemenata web stranice; dizajnirati zaglavlja, bannere, grafičke elemente, logo.
4. Raditi u okruženju web platforme WordPress; sto je WordPress, kako funkcionira, njegove karakteristike, rad u bootstrap arhitekturi.
5. Pretočiti nacrtani dizajn u produkciju; izgraditi web stranicu koju su prethodno nacrtali, vladati osnovnim pojmovima elementor buildera, vladati osnovnim pojmovima HTML-a i CSS-a.

Cijena edukacije je 1.500,00 kuna.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: ravnatelj@pucko-uciliste.hr .

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart