Modul digitalni marketing

Community i produkcija sadržaja

Cijena edukacije iznosi 2.000,00 kn, minimalana broj polaznika je 5, maksimalan 10. Program ukupno traje 2 mjeseca / 5 sati tjedno ( 2 puta u tjednu po 2,5 h).

Ovaj program je namijenjen poduzetnicima koji žele izgraditi svoju digitalnu prisutnost i dosegnuti ciljanu publiku, osobama koje rade in-house marketing, osobama koje planiraju početi ili su krenuli u karijeru u digitalnom marketingu,
studentima koji planiraju karijeru u digitalu.

Po završetku programa polaznik stječe znanja i poznavanje najboljih praksi, samostalno postavlja SM strategiju, vodi društvene mreže i kreira sadržaj prilagođen za svaku platformu, analizira rezultate i prilagođava sadržaj i strategiju u tom smjeru. Polaznik će također biti kompetentan pri prijavljivanju na pozicije za Community i SM managera.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: contact@bamboolab.eu .

Facebook i Intagram oglašavanje

Cijena edukacije iznosi 800,00 kn, minimalan broj polaznika za pokretanje modula je 5, maksimalan 10. Program ukupno traje 8 sati ( 2 dana po 4 sata).

Ovaj edukacija je namijenjena poduzetnicima koji žele dosegnuti svoje ciljano tržište online, svima koji nemaju iskustva ili imaju tek osnovno znanje u kreiranju oglasa, samoukim oglašivačima, osobama koje rade in-house marketing, osobama koje planiraju početi ili su krenuli u karijeru u digitalnom marketingu i studentima koji planiraju karijeru u digitalu.

Po završetku programa polaznik stječe znanja i vještine o razumijevanju i kreiranju ciljanih skupina, samostalnom postavljanju i optimiziranju oglasa, targetiranju kupaca s relevantnim oglasima o pravom stadiju njihovog puta, provođenju A/B testiranja i analiziranju rezultata, poznavanju najboljih praksi i trikova Facebook Ads stručnjaka.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: contact@bamboolab.eu .

Copy i content writing

Cijena edukacije iznosi 800,00 kn, minimalan broj polaznika za pokretanje modula je 5, maksimalan 10. Program ukupno traje 8 sati (2 dana po 4 sata).

Ova edukacija je namijenjena poduzetnicima koji žele izgraditi svoju digitalnu prisutnost i dosegnuti ciljanu publiku, osobama koje rade in-house marketing, osobama koje planiraju početi ili su krenuli u karijeru u digitalnom marketingu, studentima koji planiraju karijeru u digitalu, osobama koje vode blog i promociju na društvenim kanalima za isti.

Po završetku programa polaznik će usvojiti tehniku pisanja koja će pomoći u izgradnji brenda i rezultirati željenom akcijom, pisati slogane, naslove, podnaslove, tijelo teksta i poziv na akciju, prilagoditi pisanje specifičnostima društvenih mreža, pisati mailove koji se otvaraju i čitaju.

Prijava uz obavezan naglasak na koju edukaciju se prijavljujete na e-mail: contact@bamboolab.eu .

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart